Vrijwilligersvacaturebank

voor inwoners én hun organisaties in de regio Stadskanaal

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Bij 'vacatures zoeken' vind je een actueel overzicht van vrijwilligersvacatures in de regio Stadskanaal. Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de betreffende organisatie. De contactgegevens staan bij de vacature vermeld. 

KLIK HIER VOOR ONZE VACATURE VAN DE WEEK (WEEK 42)

Wil je informatie/advies over vrijwilligerswerk of gaat jouw voorkeur uit naar persoonlijke bemiddeling? Heb je hulp nodig om vrijwilligerswerk voor jou mogelijk te maken? Dan ben je bij het VIP! Stadskanaal op het juiste adres. Je kunt gewoon langskomen (zie openingstijden), maar een afspraak maken mag ook.                                    

Ontdek je Talent

Je wilt vrijwilligerswerk gaan doen, maar weet nog niet precies wat? Dan is de training ‘Ontdek je Talent’ misschien iets voor jou: vier bijeenkomsten op de maandagmiddag (13.15 - 15.15 uur) om te ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat voor jou belangrijk is. En natuurlijk krijg je voldoende informatie over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk om een goede keuze te maken. Op maandagmiddag 21 september gaat de eerstvolgende 'Ontdek je Talent' van start. Vanwege de coronacrisis is het aantal deelnemers per training beperkt tot zes. Je kunt je per email aanmelden via vip.stadskanaal@welstad.nl. 

Benieuwd naar onze andere diensten en activiteiten? Klik hier voor de website van het VIP! Stadskanaal.