31 oktober 2018

Dit evenement is al geweest!

Werkfestival Groningen

Op woensdag 31 oktober 2018 wordt er op het Suikerunieterrein in Groningen  een Werkfestival gehouden. Het Werkfestival is een initiatief van het samenwerkingsverband tussen 24 gemeenten, UWV en SW-bedrijven in de arbeidsmarkt Groningen en Noord Drenthe. Dit festival  is voor inwoners van de provincie Groningen en de kop van Drenthe die werkzoekend zijn of  zich willen oriënteren op een andere baan. 

Je inzetten als vrijwilliger kan ook een opstap zijn naar betaald werk. Zo kan het vrijwilligerswerk bijdragen aan het behoud van het werkritme, het verbreden van je  netwerk maar biedt het ook mogelijkheden voor re-integratie, loopbaanoriëntatie en het opdoen van werkervaring. Kortom, vrijwilligerswerk staat goed op een  CV! De Steunpunten Vrijwiligerswerk in de provincie Groningen, samenwerkingspartners achter de bemiddelingswebsite www.vrijwilligersgroningen.nl , weten wat de  mogelijkheden zijn op het gebied van vrijwilligerswerk en hebben een groot netwerk van organisaties in de arbeidsmarktregio Groningen. Deze delen ze graag! Verder kan je tijdens  het Werkfestival  bij VrijwilligersGroningen een keuzetests maken die kan helpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk en wordt er met je meegedacht welk vrijwilligerswerk past bij jouw doelen.  

Verder vind je op het Werkfestival vele werkgevers uit de regio, wordt er informatie gegeven over kansrijke beroepen en kan er deelgenomen worden aan uiteenlopende workshops rond het thema werk. De foodtrucks,  live muziek en entertainment maken het festival compleet! 

 

Nieuwsgierig?

Meld je snel aan als bezoeker van het Werkfestival, dit kan op www.werkfestival.nl  

Aan deelname zijn geen kosten verbonden en er is gratis vervoer naar het Suikerfabriekterrein in de stad Groningen. Het festival duurt van 10:00 tot 20:00 uur.