14 november 2018

Dit evenement is al geweest!

Gemeente Winsum waardeert vrijwilligers met een gezellige middag

Jaarlijks zetten vele inwoners, jong en oud, zich vrijwillig in voor buurt- en bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen, kerken, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk, het goede doel, zorginstellingen, scholen, musea en natuurorganisaties. Dankzij deze inzet van enthousiaste vrijwilligers kunnen organisaties bestaan en activiteiten plaatsvinden.  De gemeente Winsum waardeert de inzet van vrijwilligers zeer en organiseert samen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk Winsum op  woensdag  14 november 2018 een gezellige High Tea voor vrijwilligers in cultureel centrum  De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 te Winsum. 

Programma 

Tijdens de High Tea van 14:30 tot 17:00 uur kunnen vrijwilligers genieten van thee of koffie en diverse hapjes. Verder zijn er uiteenlopende leuke activiteiten zoals theater, biljarten, vilten en muziek. Ook kan er deelgenomen worden aan de workshops schilderen en Gronings voor beginners. Deelname aan een activiteit of workshop is geheel vrijblijvend. De High Tea is gratis en alle vrijwilligers woonachtig in de gemeente Winsum  zijn van harte welkom.

 

Aanmelden

Vrijwilligers uit gemeente Winsum kunnen zich t/m 8 november aanmelden via het mailadres highteawinsum@gmail.com  Bij aanmelding graag uw naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie vermelden.

De High Tea biedt ruimte aan maximaal 100 vrijwilligers en daarom geschiedt deelname op basis van volgorde van aanmelding. Na 8 november krijgt u een bevestiging van deelname.  

Na 8 november krijgt u een bevestiging van deelname.