Meld uw klus aan voor NL Doet 2018

 

Ook in 2018 organiseert het Oranje Fonds  de landelijke vrijwilligersactie NL Doet, namelijk op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018.

Met deze actie zet het Oranje Fonds vrijwilligerswerk in de spotlights in de hoop dat vele mensen de handen uit de mouwen steken voor lokale organisaties.

 

Misschien heeft uw organisatie , zorginstelling, sportclub, school, dorpshuis of museum ook een  klus of activiteit waar u nu niet aan toekomt of die niet alleen door de eigen vrijwilligers gedaan kan worden. Bijvoorbeeld het verven, opknappen en schoonmaken van een clubhuis, een uitje voor ouderen organiseren, het seizoen klaar maken van sportvelden of het opfleuren van een speeltuin.

Het Oranje Fonds stelt ook dit jaar max. € 400, - beschikbaar per deelnemende organisatie waarmee middelen of wensen uitgevoerd kunnen worden. Het gaat om kosten voor bijvoorbeeld het aanschaffen van verf, schoonmaakmiddelen, ingrediënten voor een gezellige lunch  of vervoer.

 

Aanmelden en voorwaarden.

Aanmelden van een klus en/of het nalezen van de voorwaarden voor de financiële bijdrage kan op www.nldoet.nl     

Zowel de aanmelding als de aanvraag voor de financiële tegemoetkomingen moeten vóór 1 februari  2018 bij het Oranjefonds binnen zijn.

 

Vrijwilligersorganisaties uit gemeente Bedum, De Marne en Winsum kunnen voor vragen over de actie of het formuleren van een klus contact opnemen met Esther Pleizier, bereikbaar via 06 22455673 of via steunpuntvrijwilligerswerkwinsum@demarne.nl of vrijwilligerswerkbedum@werkpleinability.nl