Steunpunt Vrijwilligerswerk Bedum

Voor bewoners en organisaties uit de gemeente Bedum

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Bedum bemiddelt tussen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties/  inwonersinitiatieven en promoot het belang van vrijwilligerswerk binnen de gemeente Bedum. 

Vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen bij Steunpunt Vrijwilligerswerk Bedum  terecht om de mogelijkheden op het gebied van het vrijwilligerswerk te bespreken. Vanuit het Steunpunt wordt meegedacht over passend vrijwilligerswerk, dat aansluit bij de doelstelling van de vrijwilliger.

De bemiddeling tussen vrijwilliger en organisatie is voor ons maatwerk!

Vrijwilligersorganisaties

Vrijwilligersorganisaties en initiatiefnemers kunnen eveneens voor informatie, advies en ondersteuning terecht bij het Steunpunt. Verder biedt het Steunpunt vrijwilligersorganisaties de mogelijkheid om vrijwilligersvacatures te laten plaatsen op www.vrijwilligersgroningen.nl, dé bemiddelingswebsite tussen vrijwilligers en organisaties in de provincie Groningen. 

Openstelling van het Steunpunt in de kerstvakantie

In verband met de kerstvakantie is het Steunpunt Vrijwilligerswerk Bedum gesloten van maandag 24 december t/m 4 januari. Dit geldt ook voor vrijwilligers en organisaties die zich via www.vrijwilligersgroningen.nl hebben aangemeld. Vanaf maandag 7 januari zijn wij weer bereikbaar voor vragen en overleg over het vrijwilligerswerk.

Bereikbaarheid

Steunpunt Vrijwilligerswerk Bedum zit op het Werkplein Ability in Winsum, naast het station. Het Steunpunt is op maandag, woensdag en donderdag  bereikbaar tussen  09.00 en 17.00 uur. Contactpersoon is Esther Pleizier, bereikbaar via het e-mailadres vrijwilligerswerkbedum@werkpleinability.nl of telefonisch op 06 22455673.  Gesprekken zijn op afspraak en een afspraak op locatie in Bedum is een mogelijkheid.