13 januari 2020

Dit evenement is al geweest!

Oproep vrijwilligersprijs 2020!

Oproep! welke vrijwilligers verdienen een prijs?

Het vrijwilligerssteunpunt van de gemeente het Hogeland zoekt 3 vrijwilligers initiatieven, organisaties of projecten om te nomineren voor de Nationale vrijwilligers prijs 2020.

Daarbij vragen wij uw hulp.

-     Weet u welke organisatie, welk initiatief, of welk project volgens u een prijs voor zijn/haar of hun inspanningen verdient?

-       Kent u die ene vrijwilliger met passie? Iemand die op enthousiaste, bijzondere of inspirerende wijze zich inzet binnen onze gemeente als vrijwilliger?

-       kent u iemand die die laat zien dat een beperking hem of haar niet tegenhoudt om zich met passie als vrijwilliger in te zetten.?

           Nomineer ze!

Hoe kunt u iemand of een organisatie nomineren?

Door een mail te sturen aan vrijwilligersgroningen@hethogeland.nl met een korte omschrijving wie en waarom u deze partij of persoon aanmeldt.

De aanmelding moet uiterlijk maandag 13 januari bij ons binnen zijn. Wij maken een keuze uit de inzendingen en maken deze op 16 januari bekend.

De feestelijke uitreiking zal gedaan worden door minister Hugo de Jonge op 28 maart 2020 in Amersfoort op het www.wedoenhetsamen.nu festival.