Vrijwilligerswerk in de gemeente Westerkwartier

Het is helaas niet meer mogelijk via de website van Vrijwilligers Groningen in te schrijven voor het zoeken naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk binnen de gemeente Westerkwartier.
Sociaal Werk De Schans heeft een eigen website voor organisaties en vrijwilligers in de gemeente Westerkwartier ontwikkeld, namelijk www.vipwesterkwartier.nl. Op deze website kunt u terecht voor het vinden van vrijwilligerswerk, maar ook voor het vinden van vrijwilligers binnen de gemeente Westerkwartier.

Komt u of uw organisatie niet uit de gemeente Westerkwartier maar bent u wel geïnteresseerd in vrijwilligerswerk of vrijwilligers in dit gebied? Ook dan kunt u naar www.vipwesterkwartier.nl gaan en daar een account aanmaken.
Voor vragen over de nieuwe website kunt u contact opnemen met Sanne Tilman: s.tilman@sociaalwerkdeschans.nl, tel. 06 100 39 026.

Ik heb al een account via Vrijwilligers Groningen. Wat betekent dit voor mijn gegevens?

Op 1 januari 2021 sluit het onderdeel van Westerkwartier op www.vrijwilligersgroningen.nl. Alle gegevens van organisaties en personen worden dan verwijderd. Uw persoonlijke account blijft alleen bestaan als deze ook gekoppeld is aan andere steunpunten dan die van Westerkwartier.
Indien u op de hoogte wilt blijven van recente vacatures, scholing en overige informatie van het Vrijwilligers Informatiepunt Westerkwartier, kunt u zich voor die tijd inschrijven op de nieuwe vrijwilligerswebsite voor het Westerkwartier.

Meer vrijwilligerswerk in Westerkwartier vinden?

Ook op Vrijwilligers Groningen kunt u nog steeds vrijwilligerswerk bij u in de buurt vinden. Er zijn in de provincie namelijk veel organisaties die vacatures hebben die u vanuit huis (achter de PC of telefoon) of in de omgeving (zoals collecteren of chauffeurswerk) kunt doen.
Kies dan op deze website voor 'zoeken in provincie' en selecteer hierbij de regio van Westerkwartier waar u woont. Dan verschijnen 200 tot 300 verschillende vacatures.