Vrijwilligerscentrale Midden-Groningen, locatie Muntendam

Voor inwoners en organisaties uit de gemeente Midden-Groningen, regio Menterwolde

Op zoek naar vrijwilligerswerk?  

Als je je bij de Vrijwilligerscentrale meldt, wordt er een afspraak met je gemaakt voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek gaan we op zoek naar welk vrijwilligerswerk je leuk vindt en het beste bij je past. In een tweede (of soms derde) gesprek regelen we vervolgens de koppeling naar de vrijwilligersorganisatie van je keuze.  De Vrijwilligerscentrale is altijd beschikbaar voor hulp, ook als je al langer vrijwilligerswerk doet.

Hoe aanmelden?

Je kunt je aanmelden via de knop 'inschrijven vrijwilliger' hierboven. Deze aanmelding komt bij de Vrijwilligerscentrale binnen waarna wij contact met je opnemen voor een afspraak. Je mag natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

Contact met de Vrijwilligerscentrale is geheel vrijblijvend! Vinden we niet op korte termijn  iets voor je dan zijn er wellicht andere activiteiten mogelijk!

Voor organisaties: werven van vrijwilligers

Organisaties die nieuwe vrijwilligers zoeken kunnen zich melden bij de Vrijwilligerscentrale. We komen dan altijd bij u op bezoek om uw wensen en de situatie te bespreken. We plaatsen uw vacatures vervolgens op deze site en kunnen een vacature van de week plaatsen in de Regiokrant. Bij spoed gaan we actief op zoek.

Als we een passende vrijwilliger vinden gaan we eerst een gesprek met u en de vrijwilliger aan om te kijken of het een goede match is. We blijven beschikbaar voor ondersteuning na de koppeling, ook voor andere vragen over vrijwilligersbeleid binnen uw organisatie.

Voor organisaties: advies en ondersteuning bij nieuwe initiatieven

De Vrijwilligerscentrale ondersteunt ook groepen vrijwilligers in de dorpen op verzoek. We denken mee om mogelijkheden te  vinden om uw gewenste doelen te bereiken. 

Contact met ons

De Vrijwilligerscentrale is gevestigd in het Maatschappelijk Activiteiten Centrum (MAC) en is onderdeel van Kwartier Zorg en Welzijn. Voor alle contactinformatie kijkt u onder het menu 'Locatie & openingstijden'.