Werkwijze VrijwilligersGroningen

VrijwilligersGroningen is een digitale vrijwilligersvacaturebank waar organisaties en nieuwe vrijwilligers elkaar kunnen vinden. Het is de enige website waarbij steunpunten vrijwilligerswerk uit bijna een hele provincie met elkaar samenwerken om organisaties en vrijwilligers aan elkaar te koppelen.

Zoek je vrijwilligerswerk?

Je kunt op VrijwillligersGroningen kiezen uit ruim 1700 vacatures uit de provincie Groningen. Er zijn altijd vacatures bij je in de buurt, die passen bij jouw interesses en ervaring.

Je kunt je ook inschrijven en een anoniem profiel op onze website plaatsen. Organisaties die bij ons ingeschreven staan kunnen dan via het steunpunt aangeven dat ze interesse in je hebben.

Je mag je alleen inschrijven als je 16 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 16  en wil je graag vrijwilligerswerk doen, neem dan contact op met het steunpunt bij jou in de buurt.

Op deze website verwerken wij persoonlijke gegevens. Wij gaan altijd zo zorgvuldig mogelijk om met deze gegevens. Meer informatie over hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens kun je vinden in de privacy verklaring.   

Lees meer informatie over vrijwilligerswerk zoeken.

Zoek je vrijwilligers?

Om nieuwe vrijwilligers voor je organisatie te vinden, kun je vacatures op de website plaatsen of zoeken bij de vele profielen van mensen die vrijwilligerswerk zoeken.

Alleen als jouw organisatie ingeschreven staat kun je vacatures plaatsen of reageren op vrijwilligersprofielen. Voor deze inschrijving gelden enkele criteria.

Lees meer over deze criteria en hoe je je inschrijft.

Persoonlijk advies

Zoek je vrijwilligers of vrijwilligerswerk en heb je hierbij persoonlijke ondersteuning nodig? Ga dan naar een steunpunt vrijwilligerswerk bij je in de buurt. De medewerkers daar kunnen je ook helpen bij andere vragen, bijvoorbeeld over hoe je vrijwilligersbeleid versterkt, over verzekeringen voor vrijwilligers of hoe je vrijwilligers voor je organisatie behoudt.

Neem contact op met het steunpunt in jouw buurt